Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A természeti csapás és konfliktus sújtotta országokban az 5 és 17 év közötti gyerekek harmada nem tud az iskolai oktatásban részt venni - derült ki...  Tovább »

Önállóan tanulnátok progamozást vagy éppen szeretnétek magatokat fejleszteni a témában?  Tovább »

hirdetés

Átadták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Nagytétényi úti kollégiumát szerdán Budapesten.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét.  Tovább »

Idén a PISA-teszt már a diákok globális kompetenciáit is vizsgálja.  Tovább »

Nem elégedettek az iskolákkal a fővárosban élők - derül ki a friss felmérésből.  Tovább »

Szerintük természetes fluktuációról van szó, országos szintű pedagógushiányról pedig nem beszélhetünk.  Tovább »

Milyen szempontok alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin?  Tovább »

Vannak tanárok, akik naponta ingáznak a sajátjuk mellett két-három másik iskolába, akár ötven kilométeres távokat is megtéve.  Tovább »

A magyarok idegennyelv-tudásának fejlesztését célozza meg a kormány - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely azt írta...  Tovább »

Mi történik, ha otthagyjátok az egyetemet? Mikor és mennyit kell visszafizetni? Most minden kérdésre válaszolunk az állami ösztöndíjas félévekről.  Tovább »

Érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy a földrajz előírt kötelező összóraszámát 7-ről 6-ra csökkentenék az új NAT tervezetének készítői - írja...  Tovább »

Egyre több kerületben toldják meg az önkormányzatok az óvodapedagógusok bérét – van, ahol bruttó 45 ezer, máshol 26-41 ezer forintos...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X