Sem az osztályfőnök, sem az iskolaigazgató nem tilthatja meg a diákoknak, hogy részt vegyenek egy tüntetésen, és listát sem készíthetnek a tiltakozó...  Tovább »

Több mint negyvenezer látogatóra számítanak a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon - közölte Maszlavér Gábor, a kiállítás főszervezője.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bevezetik az országos felsőoktatási kompetenciamérést és bővül a digitális tankönyvtár is az Oktatási Hivatal (OH) kiemelt programjának...  Tovább »

Mennyire emlékeztek az iskolai földrajzra? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kétperces kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók ha a helyesírásról van szó. Nektek hibátlan lenne elsőre is?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres történelmi személyeket. Ebből a kvízből most kiderül. Ti felismeritek őket? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Van, hogy a képek minden szónál többet mondanak. Ez ebben az esetben sincs másképp.  Tovább »

Lássuk, mi a teendő a jelentkezés leadása után. Ugyanis nem ér véget minden, miután leadtátok a jelentkezéseteket. Itt a lista a teendőkről.  Tovább »

Új képzést indít a Werk Akadémia és az Eduline. Ha boldogulni szeretnél az online világban, akkor naprakész gyakorlati tudásra van szükséged.  Tovább »

Turizmus-vendéglátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

Galló Istvánné nem indul újra az elnöki posztért a Pedagógusok Szakszervezetének közelgő tisztújításán.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet Szombathelyen? Hol érdemes egy jót ebédelni a Savaria campusán?  Tovább »

Több mint százötven oktatási intézmény mutatkozik be a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 18. és 20. között a Hungexpón.  Tovább »

Egy évvel ezelőtt döntött úgy a csömöri képviselő-testület, hogy nem fogadja el az oktatás államosításának újabb lépcsőfokát, és pert indít az...  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X