Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Gyakran jártok színházba? Tíz épületről mutatunk egy-egy képet, ezek alapján kell felismernetek a teátrumokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Akár az utolsó tavaszi óraátállítás is lehet a ma éjszakai (vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát) - legalábbis...  Tovább »

Egy pennsylvaniai tanfelügyelő megtalálta a megoldást az iskolai lövöldözésekre: kövekkel fegyverzi fel a gyerekeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tűz- és munkavédelemmel foglalkozó cégek hetek óta árajánlatokkal bombázzák az óvodákat és az iskolákat: a megadott adatok alapján bármilyen...  Tovább »

Jóváhagyta csütörtöki ülésén a lett parlament (Saeima) harmadik - végső - olvasásban is az oktatási reformot, amelynek értelmében a nemzetiségi...  Tovább »

Alapos kutatómunkát végzett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium fizikatanára, aki kiderítette, hány munkaórát is dolgozik.  Tovább »

George Clooney a szombati washingtoni diáktüntetés előtt a The Guardian amerikai különkiadását szerkesztő parklandi gimnázium diákjainak küldött...  Tovább »

A 2017-es középszintű érettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket, méghozzá fizikából.  Tovább »

Nagy Harry Potter-rajongók vagytok? Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Egy texasi férfi elment a helyi oktatási bizottság ülésére és elmondta, hogyan bántották diáktársai annak idején, köztük a bizottság ülését vezető...  Tovább »

A forgalmi vizsgán a falat lebontva belehajtott a vizsgaközpont épületébe egy 17 éves minnesotai lány.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!  Tovább »

Posztgraduális amerikai ösztöndíjra pályázhattok május 22-ig, az Egyesült Államok bármelyik egyetemét választhatjátok.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X