Önállóan kezdenétek a nyelvvizsga-felkészülést? Remek könyvet ajánlunk

Lecsúsztatok a diplomamentő programról vagy csak felelevenítenétek a középiskolában tanultakat? Esetleg most kezdenétek el angolul tanulni? Itt egy remek könyv, amivel felkészülhettek a nyelvvizsgára.

Forrás: pixabay

Akik nem jelentkeztek, az ingyenes nyelvtanfolyamokra, azoknak sajnos más utat kell keresniük, hogy megszerezzék a hiányzó nyelvvizsgájukat, ami után pedig végre kézbe vehetik a diplomájukat. Akár önállóan vagy tanfolyamon készültök, nem árt a segítség.

hirdetés
hirdetés

Az English for everyone egy önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely papír alapon és online hanganyaggal segíti a felkészülést. A nyelvtan és szókincs mellett így a kiejtést és a hallásértést is gyakorolhatjátok, hasonlóan a nyelvvizsgafelkészítőkhöz.

Ha úgy érzitek, hogy csak egy kis ismétlésre van szükségetek és szertnétek feleleveníteni a korábban már megtanult dolgokat, akkor újra átvehetitek a fontosabb nyelvtani szerkezeteket és igeidőket, ezen felül feladatokkal is tesztelhetitek magatokat.

English for everyone

Az English for everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és mélyítésére is. A nyelvkönyvek lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot. A vizualitásra épülő tankönyv pedig segíti a szavak és a nyelvtan hatékony elsajátítását.

A beszédkészséget és a szövegértést segítő ingyenes online hanganyag is elérhető a sorozatból. A HVG Könyvek webshopjában egy 20%-ra feljogosító kupont használhattok fel október 31-ig. A felhasználható kuponkód: Eduangol20

Önálló nyelvtanulás?

Mielőtt belekezdenétek, fontos, hogy tudjátok, mennyire személyfüggő, hogy ki mennyire szereti megtervezni a saját dolgait, de egy önállóan feldolgozható tankönyv esetében - amelynél nincs időbeli korlát - érdemes felállítani valamilyen ütemtervet.

Az első egy-két lecke után nagyjából már lehet látni, körülbelül mennyi idő kell a teljes tanfolyam elvégzéséhez - a végzés időpontját is érdemes meghatározni, emellett fix napokat és időpontokat kinevezni az online tanulásra.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X