Beleuntatok a magolásba? Ezzel az oldallal játékosan tanulhattok nyelveket

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan. Most olyan oldalt mutatunk amit, ha nyelvvizsgára készültök, nektek is érdemes kipróbálnotok.

Mindsnacks

Forrás: pixabay
hirdetés
hirdetés

 

Ez az alkalmazás is a játékos tanulást egy egészen magas szintre emeli a Mindsnacks, ugyanis ez az app minden leckézeh kész játékokat kínál. Az alkalmazás világa nagyon színes, mozgalmas, a tanulás már-már el is veszik benne. Az alap alkalmazás ingyenes, de egy idő után pénzt kér a további szintekért.

Augusztustól újra lehet jelentkezni az ingyenes nyelvtanfolyamokra

Augusztustól lehet pályázni diplomamentésre, akkor hozzák nyilvánosságra azoknak a felnőttképző intézményeknek a nevét, amelyek csatlakoztak az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság újabb programjához - tudta meg a Világgazdaság. A lap pénteki cikke idézte az Oktatási Hivatal júniusi adatait, amelyek szerint 91 ezer 595 olyan hallgató van az országban, aki sikeres záróvizsgát tett, de oklevelét a nyelvvizsga hiányában még nem kapta meg.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X