Ingyenes és jól működik: újabb online fordítóprogramot ajánlunk

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal az órákra? Az interneten rengeteg online szótárt találtok, amellyel könnyen és gyorsan fordíthattok le akár teljes szövegeket is. Itt egy példa.

Babelfish.com

babelfish.com oldalon tizennégy nyelvre tudtok fordítani, igaz, a magyar még nincs közöttük. A program különlegessége, hogy regisztráció után a fórumon is meg tudjátok kérdezni, hogyan kell lefordítani vagy használni egy adott kifejezést, mondatot.

hirdetés
hirdetés
Forrás: babelfish.com

Nyaraláshoz vagy nyelvtanuláshoz kerestek fordító appot?

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Ma három könnyen használható fordító appot mutatunk nektek. iTranslate Az iTranslate kilencven nyelvről és nyelvre fordít, ráadásul a neve becsapós, nemcsak iOS-en működik, androidos telefonra is letölthetitek.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X