Régóta megbízható fordítóprogramot kerestek? Ez az app offline is működik

Jó hír a zökkenőmentes fordítással kapcsolatban, egy frissítésnek hála internetkapcsolat nélkül is lehet használni a Microsoft Translator telefnos alkalmazását.

Forrás: Neowin

A felhasználó leginkább külföldön van rákényszerítve valamilyen okostelefonos fordító alkalmazás használatára, gyakran éppen olyan helyen, ahol magasak az adatforgalmi díjak.

hirdetés
hirdetés

Ezért is üdvözlendő minden olyan fordító szolgáltatás, amelynek a használatához nincsen szükség netkapcsolatra. A Microsoft is lépett ez ügyben, és Translator appjának frissítése után ezt a lehetőséget is kínálja - írja a hvg.hu.

Forrás: Google Play/Microsoft

Az offline fordítás egyelőre még nem teljes körű, csak néhány nyelvet érint (csak arab, egyszerűsített kínai, francia, német, olasz, japán, koreai, portugál, orosz, spanyol, thai nyelveket).

A frissített androidos változatot már megtalálhatjátok, az iOS-esre néhány napot még várni kell, a frissítést ugyanis még jóvá kell hagynia az Apple-nek.

Remek ingyenes fordító, amely böngészés közben is azonnal fordít

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít és a magyart is érti. Ha ez nem lenne elég, azonnal fordíthattok is böngészés közben. Igen hasznos bővítmény az Instant Translate, amelyet Chrome-hoz, Firefoxhoz, Operához és Edge böngészőhöz is le lehet tölteni.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X