Újabb ingyenes appot ajánunk: így lehettek pár perc alatt az írás mesterei

Ha nyelvvizsgára készültök, esetleg egy motivációs levelet írtok leendő munkaadótoknak angolul, akkor itt egy remek, ingyenes app, amely megkönnyítheti ezeket a feladatokat.

Grammarly egy olyan ingyenes alkalmazás, ami több funkcióval is kiválóan segíti az angol nyelven történő kommunikálást. Mutatjuk, hogyan:

hirdetés
hirdetés

1. Kiküszöböli a hibákat és figyelmeztet

Olyan hibákat is képes észrevenni, amelyeket egy általános szövegszerkesztő program nem venne hibának.

2. Segít megtalálni a legmegfelelőbb kifejezést

Szinonimákat biztosít és szövegkörnyezethez tanácsol kifejezéseket és szókapcsolatokat, mert nem mindig a szótár által feldobott első lehetőség a legjobb. Segít pontosan fogalmazni.

3. A hibákat példákkal szemlélteti, ha kell

Így a következő alkalommal nem biztos, hogy hibázol, ha az alkalmazás egyszer már megmutatta, hogy miért hibás az adott rész. Ugyanúgy, ahogy aláhúzza a hibás dolgokat, meg is mutatja, hogy az adott szövegrész miért helytelen.

4. Bárhonnan használhatod

Email és szövegszerkesztő programokban is fut a háttérben, így mindegy, hogy honnan használod, képes lesz segíteni.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen: három szuper appot mutatunk

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást és fordítót mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk hármat. A Hello Talk a language exchange appok közé tartozik, amelyek segítségével anyanyelvi beszélőkkel kommunikálhattok írásban és szóban, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X