Nyelvvizsgára készültök? Ez az ingyenes app nektek is jól jöhet

Ha nyelvvizsgára készültök vagy csak szeretnétek fejleszteni a szókincseteket és a kiejtéseteket, akkor ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnotok. Sokrétű, ingyenes és bármilyen okoseszközre letölthető.

Forrás: AP / Yves Logghe

BBC - Learning English

hirdetés
hirdetés
Forrás: GooglePlay

Az online alkalmazások világában az egyik leggazdagabb és legjobban feldolgozott hanganyaggyűjteményt a BBC Learning English aloldalain találjátok, amelyek már telefonra és tabletre letölthető formában is elérhetők.

A 6 Minute English alkalmazásban például hatperces, mindenféle témájú hanganyagokat hallgathattok meg, amelyekhez szómagyarázatokat is kaptok. 

Itt tölthetitek le az alkalmazást, és találtok bővebb információkat is.

Nyelvvizsgára készülsz? Öt hasznos tipp a felkészüléshez: hallás utáni szövegértés

Fülhallgató a fejre, toll a kézbe - ha alaposan felkészülsz, nem lehet problémád a nyelvvizsga hallás utáni szövegértést mérő részével. De hogyan érdemes készülni ezekre a feladatokra a nyelvvizsga előtt? Hol találsz ingyenes teszteket, milyen külföldi oldalakat érdemes megnézni, és mire jó a próbavizsga? Utánajártunk.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X