Ingyenes, jól működik, bárhol használhatjátok: újabb fordító appot mutatunk

Gyakran kell idegen nyelvű szövegeket, tanulmányokat, könyveket olvasnotok az egyetem, főiskola miatt? Ma egy újabb fordító appot ajánlunk nektek.

Az iTranslate appot több nyelvoktató portál ajánlja, ugyanis több mint kilencven nyelven tud, többek között magyarul is.

Forrás: iTunes
hirdetés
hirdetés

Az iTranslate neve becsapós, nemcsak iOS-en működik, androidos telefonra is letölthetitek. Előnye, hogy hangról is fordít, egyszerűen elkezdtek beszélnia telefonba, és azonnal fordítja a kiválasztott idegen nyelvre. A hanganyagokat egyébként lassítva is visszahallgathatjátok, ez jól jön, ha például nyelvvizsgára készültök.

Az app ingyenes, bár néhány funkciót külön meg lehet vásárolni, de az iTranslate ezek nélkül is tökéletesen használható. Még több fordító appot találhattok ebben a cikkben:

Ez a hat legjobb ingyenes fordító: appok nem csak nyelvtanulóknak

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Ma hat könnyen használható fordító appot mutatunk nektek. A FluentU hat olyan appot vett górcső alá, amelyet nem csak a nyelvtanulók használhatnak egyszerűek - a következő alkalmazások ingyenesek, így bármelyiket megéri letölteni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X