szerző:
Eduline

Már több mint 360 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy általános iskolai tanár látható, aki minden reggel személyre szabott kézfogással köszönti a diákokat.

A korábban már bemutatott videóhoz hasonlóan ezen a rövid videón is egy tanár látható, aki az osztályterem ajtajában köszönti a tanítványait. A pedagógus különleges kézfogásokkal köszönti a terembe érkező diákokat. Mindenkinek van egy saját koreográfiája, kinek hosszabb, kinek rövidebb, de a tanár mindenkivel pacsizik az óra előtt.

Persze nem ő az egyetlen pedagógus, aki különleges köszöntéssel fogadja diákjait reggelente. Egy másik tanárnőnél is van saját köszöntési rendszer, itt a gyerekek a falon lévő rajzokra mutatva választhatják ki, hogyan indítják a napjukat. Lérhetnek ölelést, pacsizhatnak, de még táncra is perdülhetnek.

Mind két videót több százezren látták és osztották már meg a közösségi oldalakon. Persze a kommentelők nagy része imádja ezeket a napi rutinokat és úgy gondolják, minden diáknak jobban indulna a napja, ha így köszöntenék őket.

Már több mint 42 millióan nézték meg ezt a videót: így is kezdődhetne a tanítás

Több mint 42 millióan nézték meg azt a videót, amelyet egy szülő tett közzé a Facebookon arról, hogyan köszönti az egyik amerikai általános iskola tanárnője reggelente a gyerekeket. A videón egy tanárnő látható, aki az osztályterem ajtajában áll, ott köszönti a tanítványait: a gyerekek a falon lévő rajzokra mutatva választhatják ki, hogyan indítják a napjukat.