Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így pályázhattok többnapos kirándulásra az osztályotokkal

Fantasztikus pályázat segítségével juthatnak el a hetedik osztályos tanulók a Kárpát-medence különböző településeire egy tanulmányi kirándulás keretén belül.

A pályázat célja a magyarországi köznevelési intézményben a 7. évfolyamon tanuló diákok Románia, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna, Szlovénia vagy Horvátország magyarlakta területeire irányuló tanulmányi kirándulásának támogatása. - áll a Határtanalul pályázat leírásában.

Azonban a tanulmányi kirándulások támogatása mellett a szakképző iskolák, illetve a gimnáziumok együttműködése és egy kárpátaljai akcióprogram megvalósítása is megpályázható. Az összeg felső kategóriája nincs megadva, a kikötés annyi, hogy diákonként maximum 60.000 forint kérhető.

hirdetés
hirdetés

Egy, már a pályázatot megnyert 7-es osztály diákja arról szómolt be, ők Erdély különböző településeit járták végig a lehetőség segítségével, mégpedig aszerint, hogy Petőfi Sándor életében melyik hely mit jelentett, és hol található meg az emléke az adott falvakban, városokban.

Jókora botrány érlelődik: kiakadtak a szakmai tárgyakból vizsgázók

Levélcunamit zúdítottak a szakgimis érettségizők az eduline-ra, és egyáltalán nem boldogok a mai vizsgáktól. "Ez a vizsga nem fair!", "a tanárok sem tudták, mit és hogyan kell csinálni", "nem erre lettünk felkészítve", "a tanárnő nyugtatót vett be reggel, mert a készülésnél ő sem tudott megoldani minden feladatot", "undorító ez az egész rendszer".

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által létrehozott lehetőséget 2018. június 15-ig lehet felhasználni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X