Zseniális földrajzi teszt: ezekre a kérdésekre szinte senki nem tud hibátlanul válaszolni

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.

Forrás: pixabay.com

Tudtok olyan országot mondani, amelynek a neve D-vel kezdődik? És olyat, amelynek L-re végződik? És olyan négybetűs országot, amely nem Ázsiában van?

hirdetés
hirdetés

Többek között ilyen kérdésekre kell válaszolnotok a BuzzFeed földrajzi tesztjében, amelyhez kell némi angoltudás, hiszen a feladatok megoldásához az angol nyelvű országneveket kell ismerni.

Itt próbálhatjátok ki a tesztet:

The Most Infuriating And Difficult Geography Quiz You'll Ever Take

Enter at your own risk.

Zseniális, ötperces földrajzi teszt: felismeritek ezeket az országokat két betűből?

Szívesen böngészitek a térképeket, nézegetitek a zászlókat, fővárosokat, országneveket? Akkor ezt a tesztet probléma nélkül kitöltitek majd. Persze ehhez kell némi angoltudás, a teszt ugyanis a különböző országok angol nyelvű nevét kéri a játékosoktól. A feladat egyszerű: megkapjátok az adott ország nevének első és utolsó betűjét, ebből kell kitalálnotok, melyik országról van szó.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X