Zseniális földrajzi teszt: ezekre a kérdésekre szinte senki nem tud hibátlanul válaszolni

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.

Forrás: pixabay.com

Tudtok olyan országot mondani, amelynek a neve D-vel kezdődik? És olyat, amelynek L-re végződik? És olyan négybetűs országot, amely nem Ázsiában van?

hirdetés
hirdetés

Többek között ilyen kérdésekre kell válaszolnotok a BuzzFeed földrajzi tesztjében, amelyhez kell némi angoltudás, hiszen a feladatok megoldásához az angol nyelvű országneveket kell ismerni.

Itt próbálhatjátok ki a tesztet:

The Most Infuriating And Difficult Geography Quiz You'll Ever Take

Enter at your own risk.

Zseniális, ötperces földrajzi teszt: felismeritek ezeket az országokat két betűből?

Szívesen böngészitek a térképeket, nézegetitek a zászlókat, fővárosokat, országneveket? Akkor ezt a tesztet probléma nélkül kitöltitek majd. Persze ehhez kell némi angoltudás, a teszt ugyanis a különböző országok angol nyelvű nevét kéri a játékosoktól. A feladat egyszerű: megkapjátok az adott ország nevének első és utolsó betűjét, ebből kell kitalálnotok, melyik országról van szó.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X