Felvételizők, figyelem! Már csak pár napotok van a jelentkezési határidőig

November 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves képzésekre.

Forrás: pixabay.com

A keresztféléves jelentkezési határidő jövő héten lejár: november 15-ig felvételizhettek a februárban induló szakokra.

hirdetés
hirdetés

Ugyaneddig van időtök befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Illetve 2017. november 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220).

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Itt találjátok a legfontosabb infókat, ha munka mellett szeretnétek diplomát szerezni

Pár év kihagyás után, munka mellett szeretnétek folytatni a tanulást? Ne essetek kétségbe, ha nincs emelt szintű érettségitek, nem tudjátok, hogyan fogjátok összehangolni a munkahelyi és az egyetemi feladatokat, esetleg túl alacsony a pontszámotok. Mutatjuk, milyen képzések és felvételi lehetőségek közül választhattok.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X