Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Hiába a háború, ez az amerikai tanár nem hagyja el Szíriát

Egy amerikai tanár nem hajlandó elhagyni a háború sújtotta Szíriát. Sőt, annak ellenére bejár az iskolába, hogy amerikai állampolgárként még nagyobb veszélyben van, mint más.

Forrás: Facebook

Thomes Webber egy amerikai iskola tanára, és 40 évvel ezelőtt érkezett Damaszkuszba, de ahogy fogalmaz, „itt is temetik el”.

hirdetés
hirdetés

Ő ugyanis a háború ellenére nem hagyta el az egyre nagyobb káoszba süllyedt országot.

A tűzszünet miatt most viszonylag biztonságos a főváros, így forgathatott vele az AJ+ stábja. A stábnak elmondja, hogy mivel amerikai, így a többi állampolgárnál is jobban kell vigyáznia ezekben az időkben.

Minden indulás előtt alaposan ellenőrzi például az autóját, ugyanis attól tart, esetleg bombát helyeznek el alatta. Ennek ellenére bejár a magániskolába megtartani az óráit.

 

The Last American in Damascus

“I want to be buried here.”This American teacher won't leave Syria despite the war.

Posted by AJ+ on Wednesday, 9 March 2016
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X