Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ti ott lesztek az újabb tüntetésen? Szavazzatok!

3

Ti ott lesztek a Hősök terén március 15-én?

Forrás: MTI / Szigetváry Zsolt

Március 15-én ismét tüntetés lesz a közoktatás helyzete miatt. A megmozdulást ezúttal a Tanítanék Mozgalom szervezi, és a Civil Közoktatási Platform követeléseit szeretnék nyomatékosítani.

hirdetés
hirdetés

A demonstrációhoz eddig már közel 40 szervezet csatlakozott. A Facebookon eddig közel ötezren jelezték biztosra a részvételüket, további négyezren pedig érdeklődnek az esemény iránt. A Pedagógusok Szakszervezete mai közgyűlése döntött arról, hogy támogatják a megmozdulást.

Szeretnénk felmérni, hogy vajon az Eduline olvasói közül hányan vesznek részt a megmozduláson.

A legutóbbi, Kossuth téri demonstrációról szóló beszámolónkat itt éritek el.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

József Kereszturi

Én megértem, hogy nem akartok kormányt buktatni, de szkeptikus vagyok abban a tekintetben, hogy e nélkül értek-e el olyan eredményt az oktatás terén, amely a magyarság jövőjére nézve megfelelő lesz az oktatás területén. Szerintetek lehetséges ez??? Szerintetek beleáll a mai kormány egy általatok javasolt szisztémába az oktatás területén?? Képesek vagytok ezt elérni velük?? Még az ilyen nyílt ars poetica megfogalmazások után is van bizalmatok??

Mindezek ellenére ott leszek és viszek magammal még két embert:

http://orulunkvincent.blog.hu/2016/03/10/_ez_a_lenyege_az_egesz_dolognak

Nyirati Ágnes

Sajnos messze lakom, de maximálisan támogatom, sikeres és eredményes demonstrációt kívánok!

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X