Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pukli István: A köztévé a szüleimet kezdte el zaklatni

4

A Teleki igazgatója, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője a Népszabadságnak nyilatkozott. Szerinte a hatalom már fél tőlük.

Forrás: MTI / Marjai János

A lapnak tagadta a TV2 Tények című műsorában elhangzott állítást, miszerint ő és Zuschlag János „harcostársak” voltak. Azt mondta, mindössze 2-3 alkalommal találkoztak.

hirdetés
hirdetés

Pukli nemrég maga állt elő olyan családi ügyeivel, melyek mentén támadható lenne. A Klubrádiónak arról beszélt, nagyapja ávós volt, testvére pedig börtönben ül. A kiállást elmondása szerint egyeztette a Tanítanék Mozgalom többi tagjával.

Az igazgató szerint már a szüleit sem hagyják békén: „Meglehetősen gusztustalannak tartom, hogy a Magyar Televízió 1-es csatornája kedden a szüleimet kezdte el zaklatni lakóhelyükön, Dunaszentgyörgyön. Ez egy kis falu, a tévéstáb jelenléte hamarabb végigfutott az utcákon, mint ahogyan odaértek volna a házhoz. De ha már ott álltak a kapuban, láthatták, nincs se kacsalábon forgó palota, se elásott pénz az udvaron. A szüleim nyugdíjasok, szerény körülmények között élnek.”

Szerinte mindez azért történik, mert „félni kezdett a hatalom”. „Látják, hogy erő van bennünk, mögöttünk, és igazunk van – ha nem lenne, nem támadnának”.

A tiltakozásokról itt találtok meg minden friss infót, a március 15-re tervezett tüntetésről pedig itt írtunk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (4)

Éva Duplahammer

Ha Pukli tényleg olyan okos és feddhetetlen, mint amiről győzködi a közvéleményt, akkor jobban tenné, ha nem nyilatkozgatna /magyarázkodna, cáfolna/! Hanem tenné a dolgát és nem tulajdonítana ekkora jelentőséget annak, hogy miket hápognak - hisz úgy sem igazak a támadások!- vagy mégis?- hisz folyamatosan reagál és magyarázkodik!

Kiss Imola

Abonyi úr amit Ön leírt, hűen tükrözi azt ami ebben az országban történik. Ha valaki ellent mer mondani, gyakorlatilag vége van. Mindez Európa közepén...

László Abonyi

A balliberó média meg Orbán meg nem született unokáját. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha... Puklikám lesz ez még rosszabb is. Nincs mögötted társadalmi támogatottság, neked gyakorlatilag véged van. :)

Kamupipőke

Szégyellhetik magukat M1-ék!Miért nem inkább Erdősiéket keresik Herceghalmon? Ott is van látnivaló!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X