Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pukli elárulta, lesz-e párt a mozgalmukból

Nem lesz párt a Tanítanék Mozgalomból, az megmarad szakmai szervezetnek - erről is beszélt Pukli István szombaton egy konferencián.

Forrás: Túry Gergely

A „Kockás ing és esernyő, avagy az oktatás hétköznapjai" című beszélgetésen arról volt szó, merre tovább a közoktatás helyzete miatt tiltakozó csoportok számára a továbbiakban - számolt be róla a Népszabadság.

hirdetés
hirdetés

Pukli a lap szerint határozott véleménnyel volt arról, hogy nem akarnak a közoktatáson kívül mással is foglalkozni, és nem fognak párttá alakulni.

A héten Lázár János és Palkovics László is arról beszélt, a szakmai szervezetek a kerekasztal mellett ülnek, az utcán csak pártpolitikai okokból tüntetnek.

Orbán Viktor viccesnek nevezte a mozgalom bocsánatkérésre való felszólítását, erre Pukli úgy reagált, hogy a miniszterelnök üljön le velük tárgyalni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X