Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mégis listázták a sztrájkoló tanulókat? Egyre több a panasz

Az LMP és a DK is állítja, több iskolában listázták a diákokat, akik hétfőn nem mentek iskolába. Az Eduline-hoz is hasonló panasszal fordult egy szülő, ám a Klik kérdésünkre tagadta, hogy ők kérték az összeírást.

Forrás: Facebook

„Hírt kaptam egy szekszárdi iskolából, hogy a KLIK bekérte azoknak a gyerekeknek a listáját, akik nem voltak iskolában és nem voltak betegek.” – írta Hadházy Ákos LMP-s politikus a Facebook-oldalán a hétfői Nem leszek suliban elnevezésű akcióra utalva.

hirdetés
hirdetés

 

Hírt kaptam egy szekszárdi iskolából, hogy a KLIK bekérte azoknak a gyerekeknek a listáját, akik nem voltak iskolában és...

Posted by Hadházy Ákos on Wednesday, 2 March 2016

Földi Judit, a DK székesfehérvári önkormányzati képviselője az MTI-nek szerdán azt mondta: szülőktől kapott információi szerint a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában hétfőn reggel az igazgatónő hangosbemondón kérte az osztályfőnököket, hogy készítsenek névsort a hiányzó gyerekekről.

Tegnap az Eduline is úgy értesült egy szülőtől, hogy az intézmény igazgatója a sulirádión keresztül, óra közepén kérte be a hétfői hiányzók listáját.

Tegnap megkerestük a Kliket: az intézmény sajtóosztályán tagadták, hogy név szerinti listákat kértek be a tankerületek az iskoláktól.

Egyelőre még mindig nem sikerült összesíteni az önbevalláson alapuló adatokat, így még mindig nem tudni pontosan, hány gyerek hiányzott a suliból tegnap.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X