Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Németh Szilárd lebolsevikozta a keddi tüntetőket

1

A Fidesz alelnöke szerint "bolsevik diktátum", hogy a tüntetők bocsánatkérést várnak 12 pontjuk végrehajtása mellett a kormányzattól.

 

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd
hirdetés
hirdetés

A rezsibiztosként is ismert Németh Szilárd a 168 Óra hasábjain illette kritikával a keddi pedagógustüntetés vezetőit, köztük leginkább Pukli István igazgatót, valamint a követeléseiket minősítgette a politikus.

Már az egész ló kilóg! Semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját.

- fogalmazott a politikus. Németh szerint egy olyan csata zajlik, amit a kormány fog végül megnyerni.

Némethet állítása szerint nem lehet meggyőzni arról, hogy pártatlan a személyek szervezik a sztrájkot, úgy véli, hogy olyan alak áll mögöttük, akik valamilyen pártot vagy ellenzéki érdeket szolgálnak, ismét felemlegette Soros György nevét is. Úgy véli, hogy Pukli István is direkt politikát vitt a Teleki Blanka Gimnéziumba.

Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök

- mondta Németh a lapnak, egyértelmű utalást is tett arra, hogy "Ávós nagypapával vajon kié lenne? Most tényleg azt tetszik gondolni, hogy magától és szakmai meggyőződésből cselekszik ez a kalandos életű elvtárs?"

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Peka36

Vennél ettől a bizalomgerjesztő "elittől" használt autót?

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X