Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Betiltották a fogócskát egy brit iskolában

Túl veszélyes – ezzel az indokkal tiltották be egy brit iskolában a fogócskát.

Forrás: Shutterstock

A leedsi Christ the King School udvarán ezután tilos lesz fogócskázni, miután az iskola vezetése túl veszélyesnek kiáltotta ki és betiltotta a világ talán egyik legrégibb játékát.

hirdetés
hirdetés

A szülők szerint nevetséges, hogy megtiltják a gyerekeiknek a fogócskázást. Egy szülő a Telegraph-nak elmondta, a gyerekét nemrég megbüntették, amiért így játszott a társaival. Büntetésből pedig az épületben tartották szünetekben.

Az igazgató szerint azonban csak átmeneti a tiltás, ha jobb lesz az idő, és a jelenleginél tágasabb helyen tölthetik a szünetet a gyerekek, akkor majd újra fogócskázhatnak.

Nagy-Britanniában elképesztő szabályokat képesek hozni egyes iskolák. Erre példa a pizsamát tiltó levél, vagy a nemrég kitört mosdóforradalom.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X