Betiltották a fogócskát egy brit iskolában

Túl veszélyes – ezzel az indokkal tiltották be egy brit iskolában a fogócskát.

Forrás: Shutterstock

A leedsi Christ the King School udvarán ezután tilos lesz fogócskázni, miután az iskola vezetése túl veszélyesnek kiáltotta ki és betiltotta a világ talán egyik legrégibb játékát.

hirdetés
hirdetés

A szülők szerint nevetséges, hogy megtiltják a gyerekeiknek a fogócskázást. Egy szülő a Telegraph-nak elmondta, a gyerekét nemrég megbüntették, amiért így játszott a társaival. Büntetésből pedig az épületben tartották szünetekben.

Az igazgató szerint azonban csak átmeneti a tiltás, ha jobb lesz az idő, és a jelenleginél tágasabb helyen tölthetik a szünetet a gyerekek, akkor majd újra fogócskázhatnak.

Nagy-Britanniában elképesztő szabályokat képesek hozni egyes iskolák. Erre példa a pizsamát tiltó levél, vagy a nemrég kitört mosdóforradalom.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X