Egy szelet üres kenyeret kapott ebédre az iskolában egy brit kislány

Nem vitte be az aznapi ebédpénzt a brit kislány, ezért egy üres kenyérszeletet kapott az iskolától. Menzareform brit módra? A lenti fotó csak illusztráció, a kislány ebédje nem volt ennyire "bőséges".

Forrás: Twitter

Otthon felejtette két fontját a brit kislány, így az iskolában csak egy szelet kenyeret adtak neki ebédre - írja a Daily Mail.

hirdetés
hirdetés

Az anyuka azt kifogásolta, hogy annak ellenére nem keresték őt napközben, hogy lánya már szinte rosszul volt az éhségtől.

Az igazgató azt mondta, hónapok óta él a fizetős rendszer, így a tartozást online és előre is ki lehet egyenlíteni.

Az intézmény vezetője elismerte, üres kenyeret kapnak a nem fizető diákok, de szerinte gyümölcs is jár mellé.

Az anyuka szerint azonban a gyümölcsöt a kenyér helyett ajánlották fel lányának, ráadásul gyümölcs néven egy zacskó mazsolát adtak volna neki.

A legfurább hírek a brit oktatás világából érkeznek. Nemrég egy látássérült egyetemista lányt nem engedtek megebédelni egy étteremben, korábban pedig a szülőket kellett figyelmeztetni egy sulinál, hogy ne a kapuban füvezzenek.

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X