Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ti fideszesek vagytok? Beszóltak a budai iskolában azoknak, akik nem vettek kockás inget

3

A Magyar Idők szerint egy budai iskolában „inzultus” érte azokat, akik nem vettek fel kockás inget pénteken.

Forrás: olvasói fotó / Kata

A lap szerint több szülő is azzal a panasszal fordult hozzájuk, hogy gyereküket valamilyen atrocitás érte múlt pénteken, mivel sokakkal ellentétben nem kockás ingben ment iskolába.

hirdetés
hirdetés

A portál egy Facebookon közzétett írást közöl, amit egy szülő tett közzé a falán:

„Tegnap volt az iskolákban ez a kockás inges nap. Voltak gyerekek, akik nem kockás ingben mentek suliba. A tanárok közül néhányan leszólták őket, mi az, ti fideszesek vagytok, illetve aki értelmes, az kockás ingben jött iskolába és hasonló inzultusok érték őket. Eddig én nem szóltam semmit, mert az ember tart a bosszútól a tanárok egy részétől. Ebben az iskolában szinte állandó a politizálás az órákon, a kormány csesztetése, beszólongatások. Ez még akkor is zavarna, ha történetesen más kormányozna. (…) Baromira nem tetszik, hogy órán politizálnak, ami ellen demonstrálnak, ők maguk testesítik meg, ti. a más véleményének az el nem fogadását… Miért kell a gyerekeket bevonni ebbe?”

Korábban írtunk arról, hogy jogszerű-e például egy szülőnek kivenni gyerekét az iskolából tiltakozásképp. A TASZ válaszát itt olvashatjátok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Tass Gyula

Orbán és a képviselők 1_bűnszövetkezetben _2_többrendbeli előre megfontolt közvetett GYILKOSSÁGOT KÖVETTEK EL _3_folyamatosan az egészségügy költségvetésének leépítésével. A KSH adataiban a diktatúra első éveiben még szerepelt a „kórházi fertőzés”-ben meghaltak. 2012-ben 22 ezer 2013-ban 23 ezer fő. Orsós viktor letiltotta ennek a népirtásnak a nyilvánosságra hozását. Annyit tudunk,hogy 2014-ben 5 ezerrel többen haltak meg ….
Tehát a fidesz 3 év alatt óvatosan számolva is 72 ezer ember haláláért felel ! EZért kell a diákoknak dönteni és nem butafonnal meg a videojátékkal homokozni

Görög Zoltán

Persze nem kell politikárol beszélni az iskolában mert akkor talán tudnának normális politikai döntést hozni a 1-4 év mulva szavazhatnak! De igaza van Klára nem kell a gyerekek fejét tömi felesleges dolgokkal mint a politika inkább tanuljanak hittant!

Aradi Klára

Többek között ezért se volna szabad a gyerekeket bevonni a politikába!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X