Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Nem a tanárokkal, hanem a kockás divattal foglalkozott a TV2

1

A kereskedelmi csatorna egy rögtönzött divatbemutatóval megspékelve a "lumberszexualitás" jellemzőiről és divatosságáról beszélt, a háttérben kockás inges tanárok és diákok fotóit mutatták.

Demcsák Zsuzsa is kockásban vezette a reggeli műsort.
Demcsák Zsuzsa is kockásban vezette a reggeli műsort.
Forrás: TV2

Sajátos kereskedelmi stílusban nyúlt pénteken a tanárok és diákok kockás inges tiltakozásához a TV2 reggeli műsora, a Mokka - szúrta ki a 444. A téma a favágók (angolul lumberjack) nyomán a lumberszexualitásról szólt, pontosabban a kockás ing divatjáról. A kockás egyébként valóban divat volt a télen, Ralph Lauren téli kollekciója is a kockás mintáról szólt.

hirdetés
hirdetés

A reggeli műsor esetében azonban egy-két félmondatot leszámíta egy szó sem esett a pénteken kibontakozó, több ezer diák és tanár közös megmozdulásáról. Rosszindulatú műsorszerkesztés nem feltételezhető a látottak alapján, sokkal inkább egy furcsán elsült poénról lehet szó, de ez aligha segíthette a közoktatásban tapasztalható problémák mélyebb megértését a néző számára.

További cikkeink a témában
Több diákolimpikon is tiltakozott, hogy a miniszter propagandára használja őket
Cambridge is kockába öltözött
Elárasztották a netet a kockás inges diákok, a Teleki előtt pedig már gyűlnek a virágok

A műsort vezető Demcsák Zsuzsa egyébként kockás ingben jelent meg. A pénteki nap során több hasonló gesztust tettek a sajtó és média munkatársai is, a Népszava címlapja is a kockás mintáról szólt.

Forrás: hvg.hu
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Ander_woo

Miért?

Kivel kellett volna?

Aki nem akar tárgyalni, csak a bohóckodni, zsarolni meg balhét akar, azzal miért kéne foglalkozni?

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X