Nulla szavazattal lett igazgató, de szerinte igenis ő lesz a megfelelő ember

Senki sem támogatta, mégis Konkoly Bélát nevezte ki a Klik egy szegedi kollégium igazgatójának. Most elmondta, szerinte miért volt ellenállás a kinevezésével szemben.

Forrás: pixabay.com

Egy szegedi kollégium vezetésére ketten pályáztak: a Fodor József kollégiumot 13 éve vezető Kuzma Éva, és egy általános iskolai testnevelő tanár, Konkoly Béla.

hirdetés
hirdetés

Megkérdezték a kollégium nevelőtestületét, diákönkormányzatát, az alkalmazotti tanácsot és az intézményi sportmunkaközösséget. A nevelőtestület 8–0, a diákönkormányzat 12–0, az alkalmazotti tanács 8–0, a sportmunkaközösség 12–0 arányban Kuzma Évát támogatta Konkoly Bélával szemben.

A helyi Klik mégis Konkolyt nevezte ki, holott a nevelőtestület felhívta a figyelmet arra, hogy semmiféle hasonló téren szerzett tapasztalata nincs, ráadásul Klebelsberg nevét sem tudta helyesen leírni a pályázatában.

Konkoly ma a Délmagyarban védte a kinevetését. Szerinte az emberek többsége változásellenes, ezért nem szavaztak rá, majd sorolja, milyen helyeket virágoztatott már fel karrierje során.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X