Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Nulla szavazattal lett igazgató, de szerinte igenis ő lesz a megfelelő ember

Senki sem támogatta, mégis Konkoly Bélát nevezte ki a Klik egy szegedi kollégium igazgatójának. Most elmondta, szerinte miért volt ellenállás a kinevezésével szemben.

Forrás: pixabay.com

Egy szegedi kollégium vezetésére ketten pályáztak: a Fodor József kollégiumot 13 éve vezető Kuzma Éva, és egy általános iskolai testnevelő tanár, Konkoly Béla.

hirdetés
hirdetés

Megkérdezték a kollégium nevelőtestületét, diákönkormányzatát, az alkalmazotti tanácsot és az intézményi sportmunkaközösséget. A nevelőtestület 8–0, a diákönkormányzat 12–0, az alkalmazotti tanács 8–0, a sportmunkaközösség 12–0 arányban Kuzma Évát támogatta Konkoly Bélával szemben.

A helyi Klik mégis Konkolyt nevezte ki, holott a nevelőtestület felhívta a figyelmet arra, hogy semmiféle hasonló téren szerzett tapasztalata nincs, ráadásul Klebelsberg nevét sem tudta helyesen leírni a pályázatában.

Konkoly ma a Délmagyarban védte a kinevetését. Szerinte az emberek többsége változásellenes, ezért nem szavaztak rá, majd sorolja, milyen helyeket virágoztatott már fel karrierje során.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X