Elképesztő okból zártak be 130 iskolát Indiában

Több mint 130 iskolát zártak be a környéken ólálkodó leopárdok miatt a dél-indiai Karnataka állam fővárosában, Bengaluruban.

Forrás: Facebook

Az elmúlt három napban három nagymacskát láttak az egyik iskola közelében, ezt az intézményt már szerdán nem nyitották ki, a többi csütörtöktől maradt zárva.

hirdetés
hirdetés

Vasárnap egy hím leopárd jutott be a Vibgior iskolába, több embert megsebesített. Két másik ragadozó az tanintézet közelébe lopakodott.

Az elsőt a vadvédelmi hatóság szakemberei befogták, a másik kettő azonban még szabadon vadászik. A hatóság szóvivője szerint a hím leopárd úgy juthatott be az iskolába, hogy átugrotta az udvart az erdőtől elválasztó falat.

"A támadás miatt 134 iskola bezárásáról döntöttünk. Újranyitásukról a csütörtök esti megbeszélésen határozunk" - mondta egy névtelenséget kérő kormányzati tisztségviselő. Indiában mintegy 14 ezer leopárd él.

Mivel élőhelyük egyre fogy, egyre több állat merészkedik az emberi települések közelébe.

(x)

A nyelvvizsga, ahol nem változnak a követelmények

Ősszel több nyelvvizsgarendszer is a hazai és a nemzetközi elvárásokhoz igazította feladatait. Létezik azonban olyan nyelvvizsga…  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X