Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Kérem, ne utasítsa ki a családomat!" Üzennek a diákok az USA következő elnökének

Kedves következő elnök! (#DearNextPresident) Ezzel az üzenettel készülnek videók az Egyesült Államok iskoláiban. Mit üzennek a fiatalok az ország következő elnökének?

 

Forrás: Facebook.com/Fusion
hirdetés
hirdetés
Megfizethető felsőoktatást, kevésbé szennyezett környezetet, jobb egészségügyet, megengedőbb bevándorlási törvényeket, a családok egybentartását – ezt kívánják az elmúlt napokban megjelent videók szerint az amerikai diákok.

 

#DearNextPresident: Fix immigration, the environment, and scho...

These Iowa kids will charm the next president into fixing immigration, the environment, and school lunch. #DearNextPresident

Posted by Fusion on Wednesday, 6 January 2016

A projektet a Fusion nevű oldal szervezte az idei elnökválasztás apropójából, és főleg fiatalokat szeretnének megszólítani, akik üzenhetnek az ország következő vezetőjének, de az iskolákban a tanárok is elmondhatják, mit szeretnének.

Sokaknak nincs nagy kérésük, elérhető oktatás és jó egészségügy mellett egy kislány például olcsóbb ruhát és ételeket szeretne – és hogy ne utasítsák ki a családját az országból.

 

Iowa students and teachers have a message for the next president

These Iowa students and teachers demand to be heard - and their messages will melt your heart. #DearNextPresident

Posted by Fusion on Monday, 4 January 2016

Még több videót itt találtok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X