Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megríkatta az anyát a jó fej tanító

12 különböző allergiája miatt a kisfiúnak mindig figyelnie kellett, mit eszik. Tanárai nagyon kedves meglepetést eszeltek ki karácsonyra.

 

Forrás: pixabay.com
hirdetés
hirdetés
Az 5 éves Caydennek számtalan ételallergiája van, ezért gyakorlatilag sosem ehetett az iskolában a társaival – írja anyja a The Mighty-n.

A kisfiú 12 különböző allergént kell, hogy kizárjon az étrendjéből, ezért nagyon speciális ellátást igényel. Ha például szülinapi zsúrra hívják, nem ehet tortát és pizzát a többiekkel, csak az anyukája által csomagolt ételeket fogyaszthatja.

Anyukája már készült is egy doboz sütivel, amit majd Cayden visz magával az iskolai karácsonyi buliba. Ekkor azonban kapott egy levelet fia egyik tanárjától.

A tanító leírja, hogy mindent beszereztek, így csak olyan chipsek és sütik lesznek majd az eseményen, amit Cayden is ehet. Így pedig a kissrácnak nem kell majd arra figyelnie, mit ehet, elfelejtheti az allergiáit, és ugyanúgy élvezheti az összejövetelt, mint a többiek.

Az anyuka bevallotta, sírt, amikor elolvasta a jó fej tanító levelét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X