Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Viccnek szánták iskolatársai, de súlyos sérülést szenvedett a 14 éves fiú

Súlyos sérüléseket szenvedett egy fiú, akit barátai kötöztek meg az iskolában. A cél milliós nézettség lehetett a Youtube-on, ehelyett Skyler most a szeméért aggódhat.

Forrás: Facebook.com

Duct tape challange, azaz ragasztószalagos kihívás a neve annak a szerencsére még nem túl széles körben elterjedt őrületnek, amiről már jó pár videót találni a Youtube-on, meglepően jó nézettségi adatokkal.

hirdetés
hirdetés

A dolog lényege, hogy valakit betekernek ragasztószalaggal, majd megpróbál szabadulni. A linkelt videón ezt egy széken ülve csinálják, és emitt nem járhattak úgy, ahogy Skyler Fish.

Skylert január közepe óta ápolják kórházban súlyos sérüléseivel. Washingtoni iskolájában állva tekerték be társai a 14 éves fiút, aki nem tudott már mozogni, és nekiesett az ablakpárkánynak.

Skyler az eséstől súlyos fejsérüléseket szenvedett, ezért agyműtétre is szüksége volt. A fiú állapotáról az orvosok azt mondták, eddig csak autóbalesetek sérültjeinél láttak hasonlót.

A fiú már lábadozik, de az egyik szemére még mindig nem lát rendesen, és nem tudni, valaha is rendbe jön-e.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X