Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Segített fuldokló osztálytársán, büntetést kapott a texasi diák

Büntetést kapott egy 15 éves diák, mert segített egyik osztálytársának, aki súlyos asztmarohama miatt fuldoklott. A tanár e-mailben kért segítséget, és türelmesen várta a választ.

Forrás: KCEN TV

Anthony Ruelas két napos felfüggesztést kapott, amiért megszegte tanára utasítását egy texasi alternatív iskolában.

hirdetés
hirdetés

A 15 éves srác egyik osztálytársa órán kezdett fuldokolni egy asztmaroham miatt. A tanár ekkor arra utasított mindenkit, hogy maradjon a helyén, majd egy e-mail írt az iskolai nővérnek. Ezután türelmesen várta, hogy válaszoljon a kolléga - számolt be róla egy helyi csatorna.

Amikor a lány a földre esett, Ruelas a tanár utasítása ellenére felkelt, megfogta osztálytársát, és a betegszobába rohant vele.

A tanár szerint azonban Ruelas káromkodva állt fel helyéről, így nem csak hogy nem tartotta be az utasítást, még megengedhetetlen módon is beszélt a tanárral. Az iskola kitart a büntetés mellett, a fiú szülei az iskolát támadják, Ruelas osztálytársa pedig azóta már jól van.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X