Február 22-ig pályázhattok a "jó tanuló - jó sportoló" díjra

Kiírta az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Jó tanuló - jó sportoló" pályázatot.

Forrás: MTI / Szigetváry Zsolt

Február 22-ig pályázhattok az Emberi Erőforrások Minisztériumának "Jó tanuló - jó sportoló" címére, ide kattintva letölthetitek a felhívást és a pályázati adatlapot.

hirdetés
hirdetés

Öt korcsoportban pályázhatnak az 1995 és a 2003 között született diákok, illetve a felsőoktatási hallgatók. A 2002-2003-as és a 2000-2001-es korcsoportokban 4,8-as, az 1995-97-es és 1998-99-es korcsoportokban 4,7-es, az egyetemi-főiskolai hallgatóknak pedig 4-es tanulmányi átlagot kell hozniuk, emellett 2014. szeptember 1. és 2015. augusztus 31. között hazai országos bajnokságban, vagy nemzetközi versenyen eredményesen kellett, hogy szerepeljenek.

Csak a Magyar Olimpiai Bizottság által regisztrált sportágakat fogadják el, az elbírálásnál figyelembe veszik a minisztérium által támogatott tanulmányi versenyeken elért eredményt is. A díj pénzjutalommal nem jár.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X