Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Iskolai mészárlásról készítettek videojátékot, nem volt nyerő ötlet

A 2014-es pakisztáni iskolai mészárlásról készített valaki videojátékot, ami óriási felháborodást okozott az országban.

Forrás: Google Play

Az elmúlt két évben két súlyos iskolai mészárlás is történt Pakisztánban. Legutóbb a héten egy egyetemen öltek meg 30 embert, de ezt megelőzően egy ennél is súlyosabb incidens rázta meg az ázsiai országot.

hirdetés
hirdetés

2014-ben Pesavarban 132 gyereket öltek meg hidegvérrel a tálibok egy iskolában. Valaki pedig úgy gondolta, jó ötlet ebből egy szimulációs játékot készíteni, és közzétenni minden Androidos felhasználó számára.

A játékban legalább nem a tálibok a főhősök, pont tőlük kell megvédeni a diákokat, mégis óriási felháborodást okozott, miután egy pakisztáni lap írt róla.

A 2014-es iskolai mészárlás nagyon megrázta Pakisztánt, decemberben, a tragédia egyéves évfordulóján tömegek emlékeztek a szörnyűségre országszerte. A játékot a közfelháborodás után kivették a Google Play kínálatából.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X