Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Filmpályázatot hirdettek egyházi iskolás tanulóknak

Ötödszörre hirdették meg az Ökumenikus Diákfilmszemle-pályázatot a katolikus, református és evangélikus általános és középiskolák tanulóinak, az idei kiemelt téma a "szülőföld: kötődés-kérdés-ajándék".

A kiemelt mellett bármilyen szabadon választott témát feldolgozhatnak a pályázók, tetszőleges műfajban, legfeljebb nyolc perc terjedelemben. A beadási határidő április 27.

hirdetés
hirdetés

A filmeket két korcsoportban - 5-8. évfolyam és 9-13. évfolyam - bírálják majd el. Az alkotók vagy alkotócsoportok legfeljebb három filmmel pályázhatnak, egy iskolából több csoport is indulhat.

A pályázóknak szakmai napot, filmes műhelymunkát és konzultációt szerveznek a budapesti Piarista Gimnáziumban március 12-én. A szemle nyilvános bemutatóját május 21-én tartják a Sapientia Főiskola Auditorium Maximum termében. A vetítés után a zsűri értékeli az alkotásokat, kihirdeti a kategóriák győzteseit és átadja a díjakat.

A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Katolikus Pedagógiai, Szervezési és Továbbképzési Intézet, valamint a Budapesti Piarista Gimnázium ötödik alkalommal hirdette meg a pályázatot, amelyről részleteket ezen az oldalon lehet olvasni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X