Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Porciózzák a krétát és a papírt a pécsi gimnáziumban: már a kirándulásra szánt pénzt emésztik fel

Napi egyetlen kréta jár a tanároknak egy pécsi gimnáziumban. Már a kirándulásra és színházra szánt pénzt is beszerzésekre emésztik fel, mert a Klik nem teljesíti a rendeléseket.

Forrás: pixabay.com

A Klikben nem teljesítik a megrendeléseket, ezért korlátozzák a kréta és a papír mennyiségét egy pécsi gimnáziumban – számolt be róla a bama.hu.

hirdetés
hirdetés

A lap szerint több iskolában is hasonló a helyzet, az említett középiskolában pedig már a kirándulásra, mozira, színházra szánt pénzt is alapvető eszközök beszerzésére fordítják.

Kapcsolódó cikkek

A Kliket perli a dombóvári önkormányzat

Nyomoz a Klik a tiltakozó pedagógusok után?

A szegény gyerekek lehetnek a Klik adósságának áldozatai

A lap a tanárokra hivatkozva azt állítja, minderről a közbeszerzési szabályok módosítása tehet, és a probléma megoldása heteket vehet igénybe.

A Klik a portálnak elismerte, hogy a tavaly novemberben elfogadott új közbeszerzési törvény megváltoztatta az addigi gyakorlatot, szigorúbb szabályoknak kell emiatt megfelelni. A központ szerint azonban nincs beszerzési stop, az igényeket keretmegállapodásokon keresztül fogják teljesíteni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X