Top 100-as középiskolák a tiltakozók listáján

1

Egyre több középiskola jelzi, hogy egyetért a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestületével. Egyes tiltakozó iskolák az ország legjobbjai közt vannak.

Eddig 40-nél is több iskola jelezte, hogy támogatja a miskolci tanárok által kezdeményezett tiltakozó akciót. Ezek közül több is felkerült a HVG idei középiskolai top 100-as listájára.

hirdetés
hirdetés

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola a 10., a budapesti Karinthy gimnázium a 19., és mindkét iskola testületileg csatlakozott a tiltakozáshoz.

A Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium az ország 29. legjobb középiskolájaként szintén szerepel a támogatók között. Itt éppen botrányos események zajlanak, a helyzet legutóbbi állásáról nemrég írtunk is. Itt még nincs igazgató, így a tantestület így döntött a kiállás mellett.

A Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium a 30., míg a kirobbantó, a miskolci Herman Ottó Gimnázium pedig 34. helyen szerepel a HVG-s listán.

Két békéscsabai suli, az Andrássy és a Belvárosi is a top 100-ban vannak. A top 10-ből is csatlakoztak a kezdeményezéshez, a 7. helyen álló Városmajori Gimnázium tantestülete ellenszavazat nélkül támogatja az ügyet, és a 10. helyen álló Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium is csatlakozott már korábban.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (1)

Szélvész

T. Szerkesztők!
Mielőtt írtok vmi, előtte érdemes lenne utána nézni.
A TOP10-ben lévő 7.Városmajori Gimnázium 68. csatlakozó (jan. 14-én) és a 10. Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium korábban a 38. csatlakozó.

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X