Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A migrációról oktatnák a gyerekeket, a neten gyűjtenek rá pénzt

Közösségi finanszírozásban keres forrást az Artemisszió Alapítvány iskolai érzékenyítő foglalkozásra. A téma a migráció lenne.

 

Forrás: AFP / Armend Nimani
hirdetés
hirdetés

Az Indiegogo nevű oldalon keres finanszírozókat az Artemisszió Alapítvány ahhoz, hogy iskolásoknak szervezzenek érzékenyítő foglalkozást – írja az Abcúg.

A másfél órás foglalkozásokat már kidolgozta az alapítvány, és 15 iskolába tudnák ezeket elvinni. Külön általános- és középiskolás órákat állítottak össze.

Az alapítvány azt szeretné, ha a gyerekek önállóan alakíthatnák ki a véleményüket a migráció kérdésében. “Tavaly nyáron sok megkeresést kaptunk gyerekes ismerősöktől és tanároktól, hogy a gyerekek félnek és előítéletesek a migráció kérdésében” – indokolta a kezdeményezést az alapítvány egyik munkatársa a portálnak.

1300 dollárt szeretne összegyűjteni az alapítvány, e cikk születésekor már ezer dollár fölött járt a mutató.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás



hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X