Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Iskolák mellett is lesznek nemzeti dohányboltok

1
Forrás: Stiller Ákos

Bár a trafiktörvény egyik célja a fiatalkorúak egészségének védelme, azt nem tiltja a jogszabály, hogy iskola mellett legyen dohánybolt. Lesz is – írja a 444.hu.

hirdetés
hirdetés

Ezek a boltok eredetileg olyan zárt, kívülről elhomályosított üzletek lettek volna, ahová fiatalkorúak egyáltalán nem mehettek volna be, ehhez képest most már fagylaltot is árulhatnak majd a dohányboltok.

A törvényben csak az szerepel, hogy közoktatási intézményekben nem lehet majd trafikot nyitni, arról nincs szó, hogy közvetlenül mellettük lehet-e. A 444.hu információi szerint iskolák mellett is nyílnak majd ilyen üzletek. Ilyen dohánybolt nyílik majd Kismaroson, a XI. kerületben, illetve a II. kerületben, a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium mellett.

hirdetés

Hozzászólások (1)

Adrienn Szalma

az biztos, hogy én sok mindent nem értek, de az az ötlet nagyon tetszik, hogy próbálják visszaszorítani a dohányosok számát, mert a mi egészségünk is veszélyeztetik. Nekik küldöm ezt a cikket, remélem valamit ér azért http://patikapedia.hu/tudorak

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X