Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az oktatás támogatásáról is tárgyal ma a parlament

Forrás: Fazekas István

A honvédség, az önkormányzati rendszer, a mezőgazdaság és a fogyatékosok támogatása mellett az oktatásról is szó esett az Országgyűlésben a 2013-as költségvetésről szóló előterjesztés szerdán megkezdett tárgyalásának folytatásában. A képviselők reggel 8 órától hét és fél órán keresztül folytatják a törvényjavaslat általános vitáját.

hirdetés
hirdetés

Scheiring Gábor LMP-s képviselő azt kérte a kormánytól, vonja vissza a koncepciót. „A tervezetben megjelenő számok távol állnak a valóságtól, ez a bizonytalanság, kiszámíthatatlanság költségvetése lesz” – jelentette ki. Szerinte folytatódik a társadalom kettészakadása, a fiatalok negyede a kivándorláson gondolkodik.

Szili Katalin független képviselő többek között arról beszélt, hogy új alapokra kell helyezni az államháztartást, kulcskérdésnek nevezte a foglalkoztatottság bővítését.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X