Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az oktatás támogatásáról is tárgyal ma a parlament

Forrás: Fazekas István

A honvédség, az önkormányzati rendszer, a mezőgazdaság és a fogyatékosok támogatása mellett az oktatásról is szó esett az Országgyűlésben a 2013-as költségvetésről szóló előterjesztés szerdán megkezdett tárgyalásának folytatásában. A képviselők reggel 8 órától hét és fél órán keresztül folytatják a törvényjavaslat általános vitáját.

hirdetés

Scheiring Gábor LMP-s képviselő azt kérte a kormánytól, vonja vissza a koncepciót. „A tervezetben megjelenő számok távol állnak a valóságtól, ez a bizonytalanság, kiszámíthatatlanság költségvetése lesz” – jelentette ki. Szerinte folytatódik a társadalom kettészakadása, a fiatalok negyede a kivándorláson gondolkodik.

Szili Katalin független képviselő többek között arról beszélt, hogy új alapokra kell helyezni az államháztartást, kulcskérdésnek nevezte a foglalkoztatottság bővítését.

(x)

BKF érettségi felkészítő! Biztosítsd be a továbbtanulást!

Készülj fel kiscsoportos gyakorlati óráinkon, érettségiztetésben jártas tanárokkal. Vizsgaszituációs tréninggel és próbaérettségivel csak 600 Ft/óra  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X