Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Kínos ábra az iskola udvarán, akadálypálya a folyosókon - így búcsúznak a végzősök

Egyre több egyesült államokbeli középiskola tiltja be a végzősök év végi "búcsúakcióit", az elmúlt években ugyanis több kínos incidensre is sor került – számolt be a Huffington Post.

A diákokat azonban nem lehet ilyen egyszerűen megállítani – a michigani Kenowa Hills High School tanulói például kerékpáros felvonulást hirdettek az iskola környékére, ám végül akkora dugót okoztak a legforgalmasabb főútvonalon, hogy rengeteg ember miattuk késett el a munkából.

hirdetés
hirdetés

2008-ban a New York-i Nyack High School végzősei engedélyt kaptak arra, hogy ezer iskolapadból kirakják az érettségi évszámát a bankettre. Amikor senki nem figyelt, a diákok egy másik csoportja – a gyanú szerint a ballagtató osztály – átrendezte az alakzatot az iskola focipályáján, és egy hatalmas péniszt formált a padokból.

A Calvary Christian Academy végzőseinek videóját már több mint 73 ezren látták a YouTube-on: a diákok az egész iskolát teleragasztgatták molinókkal, fényképekkel, post-itekkel, a termekben léggömböket, fonal- és vécépapír-rengeteget hagytak, a bútorokat és falakat pedig folpackkal és alufóliával vonták be.

Egy connecticuti középiskola végzősei pedig azzal szórakoztak, hogy a számítógépterem összes egeréből kibányászták a görgőt. Komoly büntetést kaptak egy kaliforniai gimnázium végzősei a búcsúajándékukért – hogy pontosan mit csináltak a diákok, arról itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X