Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Botrányos YouTube-videó miatt nyomoz a rendőrség

Forrás: WBZ

Kórházba került egy 18 éves massachusettsi diák, miután a Franklin High School folyosóján egyik társa ököllel rontott neki. Cory Pingeton szeme feldagadt, csonttörés és egyéb sérülések miatt szorult kezelésre – számolt be a Huffington Post.

hirdetés
hirdetés

Agy másik diák felvételt készített a verekedésről. A tettes elmenekült, egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni, a rendőrség még mindig keresi.

A világ több országához hasonlóan az egyesült államokbeli iskolákban is egyre komolyabb problémát jelent az erőszak. Tavaly októberben egy 14 éves chicagói lányt vertek meg az iskolában. A felvételen jól látszik, amint a diákok rátámadnak osztálytársukra: a haját húzzák, és ütik-verik, ahol érik. Az esetről készült videót itt nézheted meg.

Egy New Jersey-i tanár tavaly ősszel többször is megfenyegette tizenöt éves tanítványát. A diáknak bizonyítéka is van a történtekről, mobiltelefonjával ugyanis titokban felvételeket készített. Összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X