Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Botrányos YouTube-videó miatt nyomoz a rendőrség

Forrás: WBZ

Kórházba került egy 18 éves massachusettsi diák, miután a Franklin High School folyosóján egyik társa ököllel rontott neki. Cory Pingeton szeme feldagadt, csonttörés és egyéb sérülések miatt szorult kezelésre – számolt be a Huffington Post.

hirdetés

Agy másik diák felvételt készített a verekedésről. A tettes elmenekült, egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni, a rendőrség még mindig keresi.

A világ több országához hasonlóan az egyesült államokbeli iskolákban is egyre komolyabb problémát jelent az erőszak. Tavaly októberben egy 14 éves chicagói lányt vertek meg az iskolában. A felvételen jól látszik, amint a diákok rátámadnak osztálytársukra: a haját húzzák, és ütik-verik, ahol érik. Az esetről készült videót itt nézheted meg.

Egy New Jersey-i tanár tavaly ősszel többször is megfenyegette tizenöt éves tanítványát. A diáknak bizonyítéka is van a történtekről, mobiltelefonjával ugyanis titokban felvételeket készített. Összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X