Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pisztolyt fogott a diákokra, letartóztatták

Felállította a diákokat a tanórán, majd pisztolyt fogott rájuk egy gimnáziumi tanár Virginiában. Manuael Ernest Dillow körülbelül tízszer "lőtt rá" a tanítványaira, szerencsére a fegyver nem volt megtöltve – írja a Huffington Post.

William H. Neff Center: itt történt az eset
William H. Neff Center: itt történt az eset
Forrás: neff.wcs.k12.va.us
hirdetés
hirdetés

Az eset a William H. Neff Centerben történt, a Virginia állambeli Abingdonban. A szakiskolában a diákok éppen órán ültek, amikor a 60 éves Manuael Ernest Dillow váratlanul arra utasította őket, hogy sorakozzanak egymás mellé, majd rájuk fogta a fegyvert.

A pisztolyt az iskolai szertárból szerezte a tanár, a büntetőjogi szakon taneszközként használták az oktatók. A tanárt azonnal letartóztatták, egyelőre nem lehet tudni, visszatérhet-e valaha a pályára. Az egész osztály szeme láttára kötözte meg tanítványát egy pedagógus – az esetről itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X