Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Képek: így néztek ki 2011 legjobb középiskolai tablói

1

Április 9-én újra elstartol a végzős középiskolások tablóversenye. A tablókról készített fotókat a Facebookra lehet feltölteni, győztest a látogatók szavazatai alapján hirdetnek. Tavaly 1068 pályázat érkezett az ország minden részéről, a 100 ezer forintos fődíjat a Szeghalmi Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola 13. d osztálya nyerte.

Mindig nagy dilemma, milyen legyen az osztálytabló. Ha úgy érzitek, a tiétek jól sikerült, ne csak az iskola falára, hanem Facebookra is tegyétek fel. Összegyűjtöttük a tavalyi nyerteseket: a mi kedvencünk a Tóth Árpád Gimnázium 12. b osztályának webkettes műve. A tavalyi versenyről még több ötletes vagy furcsa tablót itt és itt találhattok. Nektek melyik tetszik a legjobban?

A tavalyi nyertes
A tavalyi nyertes
hirdetés
hirdetés
A Facebook-profilt imitáló tabló lett a második
A Facebook-profilt imitáló tabló lett a második
A tavalyi negyedik helyezett
A tavalyi negyedik helyezett

A busás fődíjat osztályotok bankettjén költhetitek el. A tablókat már fel lehet tölteni, és kilencedikétől várhatóan másfél hónapig lehet szavazni rájuk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Szabó Kristóf

Ne haragudjanak az érintettek, de szerintem:
1.nyálas vagy inkább csicsás
2. mainstream (IPhone és facebook tablóból szerintem Dunát lehetne rekeszteni, egyáltalán nem egyedi)
3. az ötlet jó, a dobogóról mindenképp a legjobb, de kicsit szétesett és nagyon egyhangú néhol

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X