Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Képek: így néztek ki 2011 legjobb középiskolai tablói

1

Április 9-én újra elstartol a végzős középiskolások tablóversenye. A tablókról készített fotókat a Facebookra lehet feltölteni, győztest a látogatók szavazatai alapján hirdetnek. Tavaly 1068 pályázat érkezett az ország minden részéről, a 100 ezer forintos fődíjat a Szeghalmi Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola 13. d osztálya nyerte.

Mindig nagy dilemma, milyen legyen az osztálytabló. Ha úgy érzitek, a tiétek jól sikerült, ne csak az iskola falára, hanem Facebookra is tegyétek fel. Összegyűjtöttük a tavalyi nyerteseket: a mi kedvencünk a Tóth Árpád Gimnázium 12. b osztályának webkettes műve. A tavalyi versenyről még több ötletes vagy furcsa tablót itt és itt találhattok. Nektek melyik tetszik a legjobban?

A tavalyi nyertes
A tavalyi nyertes
hirdetés
A Facebook-profilt imitáló tabló lett a második
A Facebook-profilt imitáló tabló lett a második
A tavalyi negyedik helyezett
A tavalyi negyedik helyezett

A busás fődíjat osztályotok bankettjén költhetitek el. A tablókat már fel lehet tölteni, és kilencedikétől várhatóan másfél hónapig lehet szavazni rájuk.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (1)

Szabó Kristóf

Ne haragudjanak az érintettek, de szerintem:
1.nyálas vagy inkább csicsás
2. mainstream (IPhone és facebook tablóból szerintem Dunát lehetne rekeszteni, egyáltalán nem egyedi)
3. az ötlet jó, a dobogóról mindenképp a legjobb, de kicsit szétesett és nagyon egyhangú néhol

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X