Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Tízmilliókat keresnek a brit iskolaigazgatók

Ötből egy iskolaigazgató hat számjegyű fizetést tehet zsebre évente Nagy-Britanniában. A szerencsésebb intézményvezetők bankszámlájára évi 100 ezer font, átszámítva havi hárommillió forint érkezik – adta hírül a The Telegraph.

Nagy-Britanniában tavaly emelték meg az évtizedek óta a pályán lévő iskolaigazgatók bérét. A brit oktatási minisztérium adatai szerint a döntésnek köszönhetően hétszáz igazgató bére nőtt jelentősen.

hirdetés
hirdetés

Az adatok szerint az iskolaigazgatók és helyetteseik többségének fele ekkora fizetéssel kell beérniük: az átlagbér havi 4600 font, azaz 1 millió 600 ezer forint. Mennyit keresnek a vezető brit egyetemek rektorai? Összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X