Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Tízmilliókat keresnek a brit iskolaigazgatók

Ötből egy iskolaigazgató hat számjegyű fizetést tehet zsebre évente Nagy-Britanniában. A szerencsésebb intézményvezetők bankszámlájára évi 100 ezer font, átszámítva havi hárommillió forint érkezik – adta hírül a The Telegraph.

Nagy-Britanniában tavaly emelték meg az évtizedek óta a pályán lévő iskolaigazgatók bérét. A brit oktatási minisztérium adatai szerint a döntésnek köszönhetően hétszáz igazgató bére nőtt jelentősen.

hirdetés

Az adatok szerint az iskolaigazgatók és helyetteseik többségének fele ekkora fizetéssel kell beérniük: az átlagbér havi 4600 font, azaz 1 millió 600 ezer forint. Mennyit keresnek a vezető brit egyetemek rektorai? Összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X