Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ezek most a YouTube sztárjai: rendhagyó ballagási videók extrákkal

A ballagás közeledtével egyre több videó kerül fel a YouTube-ra, amelyekben a diákok egymástól és az iskolától búcsúznak. A felvételek között olyanokra is bukkantunk, amelyeket tanárok készítettek a ballagóknak.

„Fogalmuk sincs róla, mi az egyetem!”

hirdetés

Ők a Rómeó és Júlia című musical dalának szövegét költötték át. Az sajnos nem derül ki, hogy melyik iskolában készült a felvétel.

„Don’t stop US now!”

Egészen sajátos koreográfiát talált ki a délnyugat-angliai Lakers School tanári kara a Queen Don’t Stop Me Now című számára. A pedagógusok felváltva énekelnek, mindenki a saját tantermében – így búcsúznak a végzősöktől. Érdemes végignézni, ha valaki bukfencező és léggitározó tanárokat szeretne látni. A legjobb dalok ballagásra és szerenádra – gyűjteményünket itt találod.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X