Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Minden korábbinál nehezebb vizsgákkal sokkolta a diákokat a brit miniszter

Forrás: MTI Fotó: Marjai János
Minden tanév végén központi felmérést íratna a diákokkal a brit oktatási miniszter. Michael Gove szerint ezzel lehetne javítani az oktatás hatékonyságán – számolt be a The Telegraph.

A tárcavezető szerint a diákonak szükségük van arra, hogy minél gyakrabban rendszerezzék a tudásukat, így nem vesznek el megszerzett ismereteik alappillérei. Gove úgy véli, a tanévzáró vizsgák lehetőséget teremtenek a diákoknak arra, hogy "felfedezzék a tananyagban rejlő összefüggéseket". A brit kormány volt oktatási tanácsadója azonban ellenzi a sok vizsgát – hogy miért, arról itt olvashatsz bővebben.
(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X