Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Minden korábbinál nehezebb vizsgákkal sokkolta a diákokat a brit miniszter

Forrás: MTI Fotó: Marjai János
Minden tanév végén központi felmérést íratna a diákokkal a brit oktatási miniszter. Michael Gove szerint ezzel lehetne javítani az oktatás hatékonyságán – számolt be a The Telegraph.

A tárcavezető szerint a diákonak szükségük van arra, hogy minél gyakrabban rendszerezzék a tudásukat, így nem vesznek el megszerzett ismereteik alappillérei. Gove úgy véli, a tanévzáró vizsgák lehetőséget teremtenek a diákoknak arra, hogy "felfedezzék a tananyagban rejlő összefüggéseket". A brit kormány volt oktatási tanácsadója azonban ellenzi a sok vizsgát – hogy miért, arról itt olvashatsz bővebben.
(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X