Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Tragédiához vezetett a két iskola ellenségeskedése

Tizennyolc év szabadságvesztésre ítélték azokat a diákokat, akik halálra rugdosták és szurkálták egy rivális iskola tanulóját a londoni Victoria állomáson. A három 18-19 éves támadó számos utas szeme láttára bántalmazta a fiút – adta hírül a Daily Mail.

Henry Compton School: ide jártak a támadók
Henry Compton School: ide jártak a támadók
Forrás: breyergroup.co.uk
hirdetés

Az akciót állítólag a Facebookon szervezték meg, a megadott időpontban több mint húsz 15-18 éves diák érkezett az állomásra késekkel felszerelkezve. A zsúfolt állomáson hajsza indult a kiszemelt áldozat után, akit végül hárman tepertek a földre.

Az elkövetők és az áldozat iskolájának diákjai között régóta nagy a feszültség. Nem ez volt az első eset, hogy a Landbroke Grove-i intézmény és a fulhami Henry Compton School tanulói egymásnak estek.

Az áldozat, Sofyen Belamouadden ígéretes futballista volt, edzői szerint nagy karrier állt előtte. Tavaly Tunéziában vesztette életét két diák, amikor törzsi viszály miatt tömegverekedés tört ki egy iskolában – az esetről itt olvashatsz bővebben.

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X