Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ahol elmarad az idei érettségi - rossz helyen, rossz időben halad el a láng

A gloucesteri St Peter’s High School: meghiúsítja az érettségit az olimpiai láng?
A gloucesteri St Peter’s High School: meghiúsítja az érettségit az olimpiai láng?
Forrás: in2eastafrica.net

Több száz diák érettségije kerülhet veszélybe az olimpiai láng útja miatt a délnyugat-angliai Gloucesterben. Egy iskolaigazgató arra hívta fel a figyelmet, hogy az útlezárások és a hatalmas tömeg miatt elképzelhető, hogy a diákok nem érnek be időben az iskolákba – adta hírül a BBC.

hirdetés
hirdetés

Az olimpiai fáklya május 24-én érkezik a városba, és pont ugyanerre a napra hirdették meg a záróvizsgát Gloucester középiskoláiban. Laurence Montague, a St Peter’s High School igazgatója szerint egyelőre semmilyen tájékoztatást nem kaptak arról, pontosan milyen útvonalon halad majd a láng, hány utcát zárnak le, és ez hogyan érinti a helyi közlekedést.

A gimnázium vezetője szerint elképzelhető, hogy az iskolabuszok egyáltalán nem tudnak elindulni aznap, emiatt diákok százai késhetik le az érettségit. A helyi rendőrség viszont azt mondja, időben gondoskodnak arról, hogy minden tanuló időben beérjen az iskolába. A tavalyi brit érettségi botrányról szóló összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X