Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ahol elmarad az idei érettségi - rossz helyen, rossz időben halad el a láng

A gloucesteri St Peter’s High School: meghiúsítja az érettségit az olimpiai láng?
A gloucesteri St Peter’s High School: meghiúsítja az érettségit az olimpiai láng?
Forrás: in2eastafrica.net

Több száz diák érettségije kerülhet veszélybe az olimpiai láng útja miatt a délnyugat-angliai Gloucesterben. Egy iskolaigazgató arra hívta fel a figyelmet, hogy az útlezárások és a hatalmas tömeg miatt elképzelhető, hogy a diákok nem érnek be időben az iskolákba – adta hírül a BBC.

hirdetés

Az olimpiai fáklya május 24-én érkezik a városba, és pont ugyanerre a napra hirdették meg a záróvizsgát Gloucester középiskoláiban. Laurence Montague, a St Peter’s High School igazgatója szerint egyelőre semmilyen tájékoztatást nem kaptak arról, pontosan milyen útvonalon halad majd a láng, hány utcát zárnak le, és ez hogyan érinti a helyi közlekedést.

A gimnázium vezetője szerint elképzelhető, hogy az iskolabuszok egyáltalán nem tudnak elindulni aznap, emiatt diákok százai késhetik le az érettségit. A helyi rendőrség viszont azt mondja, időben gondoskodnak arról, hogy minden tanuló időben beérjen az iskolába. A tavalyi brit érettségi botrányról szóló összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X