Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

HVG Tudásolimpia 2012: megvannak a győztesek

A kisújszállási Móricz Zsigmond Gimnázium, a budapesti Bornemissza Péter Gimnázium és a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium és Diákotthon szerezte a legtöbb pontot a HVG Tudásolimpiáján. A csapatok versenyében az összes dobogós helyezést a Bornemissza Péter Gimnázium diákjai szerezték meg, akik az egyéni versenyben is taroltak.

hirdetés

A HVG Tudásolimpián 150 középiskola 2500 diákja vett részt, ők összesen 200 csapatban játszottak. A középiskolásoknak fordulónként 80 kérdésre kellett válaszolniuk a HVG cikkei alapján, a jó megoldásokkal többek között netbookot, táblagépet, HVG-előfizetést, hangoskönyveket, interaktív táblát, ajándékutalványokat nyerhettek.

A győztesek

Győztes iskolák:
1. Móricz Zsigmond Gimnázium, Kisújszállás
2. Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest
3. Arany János Református Gimnázium és Diákotthon, Nagykőrös

Csapatgyőztesek:
1. Markológépek, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest
2. BPGKrinolin, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest és
3. Mártírok, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest

Egyéni győztesek:
Benkő Balázs, Karalábé csapat, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest
Karika Vencel, BPGKrinolin csapat, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest
Iván Máté, BPGKrinolin csapat, Bornemissza Péter Gimnázium, Budapest

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X