Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Középiskolai felvételi 2012: jövő héttől lehet változtatni a jelentkezési sorrenden

Jövő héttől, március 14. és 19. között módosíthatják a jelentkezési lapon megjelölt középiskolás sorrendjét a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diákok – ehhez egy módosító tanulói adatlapot kell kitölteni az általános iskolában.

hirdetés

Fontos, hogy ilyenkor új iskolát már nem lehet megjelölni, de a tanulmányi területek eredeti sorrendjén lehet változtatni, sőt új tanulmányi területet is fel lehet venni, de csak akkor, ha az adott középiskolával korábban erről egyeztettek. A 2012-es középiskolai felvételi feladatlapjait és a hivatalos megoldásokat itt nézhetitek meg.

Középiskolai rangsor - tarol a Fazekas, a Radnóti és a Révai

A budapesti Fazekas Mihály Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola és a győri Révai Miklós Gimnázium végzősei teljesítenek a legjobban a középszintű érettségin a Köznevelés című szaklap 2011-es középiskolai rangsora alapján. A rangsorról bővebben itt olvashattok.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X