Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mikor lesz szombati munkanap 2012-ben?

1
Vekker
Hosszú ez a hét: szombaton is lesz tanítás, vasárnap pedig egy órával kevesebbet alhatunk

Március 24-én, vagyis holnap, április 21-én, október 27-én és november 10-én az összes közép- és általános iskolában megtartják az órákat, a 2012-es pihenőnapokat idén is – mikor máskor – szombatonként kell majd ledolgozni. A 2011/2012-es tanév legfontosabb dátumait itt találjátok.

hirdetés
hirdetés

A szombati tanítási napra ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint a „normál” hétköznapokra, vagyis eggyel több igazolatlan hiányzásuk lesz azoknak, akik holnap nem mennek be az órákra, hiányzásukat pedig sem a szüleik, sem a háziorvosuk nem tudja igazolni.

Legközelebb egyébként április 30-án lesz pihenőnap, utána már csak október 22-én és november 2-án marad el a tanítás, ahogy az összes munkahelyen is szünnapot tartanak. El ne felejtsétek: vasárnap óraátállítás, erről bővebben itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Május 5.?

Legközelebb május 5?
A 2012. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről 39/2011. (X. 14.) NGM rendelet 2. § b) szerint
április 21., szombat, munkanap míg április 30., hétfő, pihenőnap!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X