Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az összes Baranya megyei iskola bezár a havazás és a hideg miatt

Forrás: AP

Rendkívüli szünetet rendelt el keddre és szerdára Baranya valamennyi nevelési-oktatási intézményében a megyei kormányhivatal. Az intézmények vezetőinek a tanítás nélküli napokon is gondoskodniuk kell a gyermekek, tanulók felügyeletéről. Az önkormányzatok saját hatáskörben a bölcsődékben is elrendelhetik a szünetet - fűzte hozzá. Hol rendeltek el rendkívüli tanítási szünetet az országban? Folyamatosan frissülő térképünket itt nézhetitek meg.

hirdetés
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Baranyában hétfőn 5-15 centiméter friss hó eshet, gyenge hófúvás előfordulhat, a hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 13 fok között alakul. Kedden egész napos havazás várható, amely 20-30 centivel növeli az eddig lehullott hó mennyiségét, az élénk szél miatt pedig hófúvások alakulhatnak ki.

A hőmérséklet nappal mínusz 7 és mínusz 13 fok között várható. Bár a havazás szerdára megszűnik, marad a rendkívüli hideg, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 16 fok között lehet majd.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X