Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Osztályfotóverseny indult a Facebookon

Osztályfotóversenyt indított a Nemzeti Tankönyvkiadó (NTK) a Facebookon általános és középiskolás diákoknak. A versenyre két kategóriában - 1-6. és 7-12. évfolyam - nevezhettek amatőr vagy profi képekkel, új vagy régebben készült fotókkal. A lényeg, hogy a képen szereplő osztály még most is együtt legyen.

A fotókat 2012. február 15. éjfélig lehet felölteni az osztályfotó verseny alkalmazás oldalán. A végeredmény a kapott szavazatok száma alapján alakul ki. Mindkét kategóriában a 3-3 legtöbb szavazatot elérő versenyző és annak osztálya kap nyereményt, amely lehet osztálykirándulás megszervezése, állatkerti vagy vadasparki belépő, IMAX mozijegy a teljes osztály számára, vagy tankönyvcsomag-ajándék.  

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X